У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оцінювання сучасного стану управлінського персоналу

     

      Прибутковість і конкурентоспроможність машинобудівних підпри-ємств, матеріальний добробут персоналу залежить від вибору керівництвом методів управління. Результати проведених реформ однозначно вказують на те, що існує об'єктивна необхідність у формуванні системи державного регу-лювання діяльності машинобудівних підприємств, реалізація якої сприяла б успішному подоланню труднощів трансформаційного періоду.

      Актуальною залишається проблема економічної підтримки національ-ного виробника машинобудівної продукції, який ефективно працює як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Її вирішення можливе в декіль-кох напрямах: оптимізація оподаткування, ліквідація можливостей для несу-млінної конкуренції з боку виробників, розширення підтримки експортної діяльності, використання потенціалу організаційно-економічної інтеграції у світову господарську систему.

      На сьогодні у вітчизняному машинобудуванні відбувається зменшення обсягів виробництва продукції і її експорту, занепад внутрішніх і зовнішніх ринків через надмірні економічні й зовнішньоекономічні труднощі. Саме зниження активності внутрішнього ринку спонукає машинобудівну галузь до посилення її участі на зарубіжному ринку.

      Незважаючи на те, що останнім часом спостерігається активність у сфері інвестиційної діяльності, у цілому ситуація не відповідає завданням масштабного технологічного оновлення машинобудівних підприємств. За-безпечення ефективності роботи підприємства в сучасних умовах потребує докорінної зміни організації роботи, удосконалення інноваційної діяльності, зниження витрат і підвищення фінансової стійкості.

      Промисловість області останніми роками розвивається швидкими тем-пами. Найбільш швидко розвиваються галузі промисловості, які пов'язані з виробництвом машин і транспортного устаткування. Промисловість займає найбільшу питому вагу в економіці Запорізької області. Тут створюється приблизно половина валової доданої вартості.

      Виробництво ведеться в умовах конкуренції на ринках збуту промис-лової продукції. Тому необхідно, перш ніж безпосередньо розглянути прак-тичні аспекти процесу розвитку персоналу промислових підприємств м. Ме-літополя, звернути увагу на тенденції й сучасний стан розвитку промислових галузей області.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.