У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості формування управлінського персоналу на маши-нобудівних підприємствах

     

      На сьогодні керівникам підприємств доводиться працювати в новій ат-мосфері, для якої характерна жорстка конкуренція в усіх її проявах, у тому числі в боротьбі за якість і професіоналізм робочої сили.

      Умови діяльності будь-якого підприємства дедалі жорсткіше диктуються ринком, а кон'юнктура ринку пред'являє до персоналу багато нових, не відомих раніше вимог, серед яких швидка реакція на попит, боротьба за споживача, уміння пристосовуватися до частих змін структури виробництва й функціональних обов'язків, психологічна стійкість за відсутності гарантій на “світле” майбутнє тощо.

      Високий динамізм комерційної діяльності примушує кожного праців-ника постійно піклуватися про підвищення своєї кваліфікації, а навчання пе-рсоналу в умовах ринкової економіки суттєво відрізняється від підготовки кадрів у колишніх галузевих інститутах підвищення кваліфікації. Значно ускладнюється система мотивації працівників, перш за все, у зв'язку з прийомом на роботу за короткостроковими контрактами, висуненням різних попередніх умов (у тому числі випробувального терміну), жорсткою ув'язкою матеріального заохочення з одержуваним прибутком та іншими чинниками. Усі ці проблеми доводиться вирішувати на фоні політичної нестабільності й масштабного безробіття, які чинять зростаючий тиск на трудові колективи. Вижити в конкурентній боротьбі й нормально розвиватися змогли тільки ті підприємства, кадрова політика яких побудована на систематичному аналізі внутрішніх і зовнішніх умов їх діяльності, який точно відображає загальну концепцію розвитку підприємств. Некваліфіковано займатися проблемами своїх підлеглих директорам стає економічно невигідно.

      Зміни у функціях кадрового менеджменту виявляються в зменшенні впливу держави на роботу як усього підприємства, так і роботу з персоналом. Зникли такі заходи, як соціалістичні змагання, використання форм соціального заохочення, працевлаштування звільнених працівників та інші. Разом з тим з’явились нові про-гресивні методи роботи з персоналом, що засновані на передовому досвіді.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.