У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз формування та використання оборотних коштів промислових підприємств

     

      Сучасні теорії управління визначають необхідність обґрунтування всіх важливих управлінських рішень за допомогою аналітичного процесу, який тотожній економічному аналізу [12, с. 5]. Успішне функціонування системи управління значною мірою залежить від діючого економічного аналізу. Він є основою для визначення цілей системи, її “вузького місця”, вибору можливих варіантів вирішення питань, своєчасного контролю й регулювання виробничої діяльності.

      С.А. Воєводіним [201, с. 42-44] запропонований загальний алгоритм аналізу, визначення місця аналізу в системі управління, а також принципові схеми його проведення за різними рівнями управління (рис. 2.7). Автором аналіз поділений на два етапи. Перший – аналіз стану об’єкта, тобто визначення шляхом зіставлення відхилення фактичних даних від планових (нормативних). При цьому доцільно задати обмеження за виходом несуттєвих відхилень, що визначені заздалегідь. “Відфільтрована” інформація, потрапляє до наступної обробки у вигляді суттєвих проблем, що надає можливості управлінському персоналу зосередитися на головних напрямах.

      Аналіз стану об’єкта включає також виявлення його можливостей щодо поліпшення роботи на поточний і перспективний періоди за допомогою резервів і напруженості роботи працівників. Другий етап – аналіз причин виникнення відхилень з урахуванням обмежень у часі й ресурсах, де визначаються можливі шляхи вирішення проблем. Проблеми, що виходять за межі компетенції даного рівня управління, передаються на наступний, більш високий рівень.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.