У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Напрями активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості

     

      Подальше економічне зростання підприємств харчової промисловості Автономної Республіки Крим залежить насамперед від створення сприятливих умов для їх прискореного розвитку на основі активізації інноваційної діяльності. Механізм цієї діяльності потрібно невпинно вдосконалювати.

      На наше переконання, магістральними напрямами вдосконалення механізму активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості є соціально-економічні перетворення в даній галузі, що враховують інтереси і добробут населення Автономної Республіки Крим збереження природно-кліматичних умов півострова, пріоритетний розвиток науки й інтелектуального потенціалу, формування системи прискореного впровадження наукових досягнень у виробництво.

      Ми пропонуємо вдосконалювати механізм активізації інноваційної діяльності в цілому на підприємствах харчової промисловості таким чином. Перш за все слід удосконалити механізм формування планів розвитку, узгоджених між різними міністерствами і республіканськими комітетами, які курирують харчову промисловість. Основною умовою при цьому є узгодження показників інноваційного розвитку харчової промисловості з основними напрямами соціально-економічного розвитку АР Крим.

      На другому етапі треба забезпечити відповідність планів розвитку харчової промисловості з перспективними планами діяльності підприємств окремих районів Автономної Республіки Крим. Цей етап зводиться до узгодження принципів інноваційних стратегій підприємств харчової промисловості і суміжних галузей з діями окремих регіонів АР Крим. Вкрай потрібно формувати галузеві і територіальні асоціації, об'єднання підприємців і працедавців, холдинги, інноваційні об'єднання і кластери, що дасть можливість удосконалити систему управління завдяки розширенню впливу галузевих і територіальних об'єднань на інноваційну діяльність.

      Водночас організаційно-економічний механізм активізації інноваційної діяльності має бути скерований на вдосконалення промислового виробництва з метою випуску інноваційної продукції, яка б відповідала потребам ринку, наявним виробничим потужностям Автономної Республіки Крим в умовах жорсткої конкуренції, через застосування ресурсоощадних технологій виробництва наукомісткої продукції.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.