У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оцінка економічної ефективності використання багатофакторної моделі ви¬значення пріоритетності вкладення коштів

     

      Сьогодення вимагає від економічної політики України стабілізації – це одна з найголовніших проблем. Зрозуміло, що вирішення цього питання тіс-но пов’язане з підвищенням ефективності інвестицій, обсяг яких є обмеже-ним. Тому обґрунтування інвестиційних рішень та оцінка їх ефективності стає все більш актуальною сучасному етапі розвитку.

      Аналізуючи стан загального економічного розвитку підприємств трак-торобудування, які знаходяться у стані безприбуткової або зби¬ткової діяль-ності, неповного завантаження потужностей, все більш актуальним стає пи-тання найбільш ефекти¬вного використання інвестицій. Ці фінансові кошти необхідні для переоснащення підприємств новим високопродуктивним уста-тку¬ванням та новими технологіями, які необхідні для випуску більш конку-рентоздатної продукції.

      Як було доказано у розділі 1 при переході до ринкових відносин осно-вна увага для прогресивного розвитку підприємств повинна приділятися методу самофінансування інвес¬тиційних витрат. Насамперед це відноситься до фінансових ресурсів, які знаходяться у розпорядженні підприємства й призначені для задоволення його виробничих потреб для здійснення відтворювальних процесів та технічного пере¬озброєння. Питома вага власних коштів у фінансуванні інвестицій підприємств тракторобудування повинна становити у середньому 60% [84].

      У теперішній час законодавство України для більш сталого розвитку підприємств дозволяє використовувати прискорену амортизацію, тобто здійснювати амортизаційні відрахування в підвищених розмірах зі зниженням їх у наступні роки. Таким чином, це сприяє зростанню власних коштів підприємства, які згодом направляються на його переозброєння й реконструкцію. Ключове місце в процесі збільшення коштів, що відраховуються на інвестиції від прибутку, належить підвищенню рентабельності виробництва і, звісно, зниженню податку на прибуток [52].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.